Predaj košického Auparku je dokončený

NETKY.SK • 13 Február 2015, 11:04 • 2 min
Predaj košického Auparku je dokončený

BRATISLAVA - Novým vlastníkom nákupného centra Aupark Košice, kancelárskej budovy Aupark Tower Košice a pripravovaného projektu Malinovského kasární v hodnote približne 165 mil. eur je od štvrtka po súhlasnom rozhodnutí Protimonopolného úradu SR realitná investičná spoločnosť New Europe Property Investments.

slovakia

left justify in out

"Prevod vlastníctva obchodných podielov sa formálne dokončil zápisom v Obchodnom registri SR vo štvrtok 12. februára 2015,“ uviedla Miroslava Terem Greštiaková, advokátka advokátskej kancelárie Deloitte Legal, s. r. o. ktorá transakciu na strane kupujúceho právne zastrešovala.

 

New Europe Property Investments je realitná investičná spoločnosť kótovaná na burze cenných papierov v Johannesburgu, na regulovanom akciovom trhu v Bukurešti a na trhu AIM Londýnskej burzy cenných papierov. Advokáti Deloitte Legal a odborníci na transakčné a daňové poradenstvo spoločnosti Deloitte poskytovali poradenstvo spoločnosti New Europe Property Investments aj v roku 2013, keď na Slovensku kúpila žilinský Aupark. 

 

Košický Aupark má približne 34 tis. metrov štvorcových maloobchodnej prenajímateľnej plochy a 1 100 parkovacích miest v centre Košíc. Priľahlá veža Aupark Tower má prenajímateľné kancelárske priestory s rozlohou 12 700 metrov štvorcových.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies