Predaj Aston Villy by mohli skompletizovať do konca tohto týždňa

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 12:21 • 2 min
Predaj Aston Villy by mohli skompletizovať do konca tohto týždňa

BIRMINGHAM - Čerstvo druholigový anglický futbalový klub Aston Villa by mohol mať nového majiteľa do konca tohto týždňa. Informoval o tom web BBC, ktorý transakciu odhadol na 60 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

Približne za takúto sumu kúpil birminghamský tím pred desiatimi rokmi Američan Randy Lerner, teraz "Villans" poputujú do rúk zatiaľ nemenovaného čínskeho obchodníka. Jeho tím momentálne skúma finančné záznamy.

 

Nový vlastník sa hneď na začiatku svojho pôsobenia musí vyrovnať s niekoľkými personálnymi otázkami. Aston Ville chýba tréner, výkonný, finančný i obchodný riaditeľ. Na lavičku podľa BBC zasadne Nigel Pearson alebo Roberto di Matteo. Hlavným kandidátom na post výkonného riaditeľa je Keith Wyness, ktorý túto funkciu zastával v Evertone do roku 2009.

 

Predaj klubu po podpise zmluvy a predložení dokladu o pôvode financií musí odsúhlasiť vedenie druhej najvyššej anglickej súťaže.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies