Pred Vianocami sa posilnia aj lety z bratislavského letiska

NETKY.SK • 18 December 2014, 13:47 • 2 min
Pred Vianocami sa posilnia aj lety z bratislavského letiska

BRATISLAVA - Pred Vianocami a Novým rokom pridávajú spoje aj letecké spoločnosti. Z bratislavského letiska sa posilnia linky o 14 pravidelných letov. Teda o sedem odletov a sedem príletov nad rámec pravidelných frekvencií.

slovakia

left justify in out

"Dopravcovia už pri tvorbe zimného letového poriadku rátajú so zvýšeným náporom cestujúcich práve počas vianočného obdobia a už vopred doň pridávajú frekvencie," opísala hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika Veronika Ševčíková. 
     

Letecká spoločnosť Ryanair pridala vo vianočnom a novoročnom období podľa jej slov lety do Londýna-Stanstedu, Dublinu či Milána-Bergama. Dopravca zároveň upravil aj časy príletov a odletov do niektorých destinácií a z nich. A to tak, aby sa cestujúci dostali na sviatky domov v lepšom čase.
     

"Let do Birminghamu a z neho je na Nový rok posunutý z večerného času na poobedie," opísala Ševčíková. Na prvý sviatok vianočný bol zase posunutý čas odletu do Londýna-Stanstedu z rannej frekvencie na poludnie. Upravené boli aj časy odletov a príletov do Liverpoolu, Bruselu-Charleroi či Milána.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies