Pred Veľkou nocou vychádza kniha o pápežovi Františkovi

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 16:56 • 2 min
Pred Veľkou nocou vychádza kniha o pápežovi Františkovi

BRATISLAVA - Pred Veľkou nocou a v čase druhého výročia zvolenia pápeža Františka prináša katolícke vydavateľstvo Spolok sv. Vojtecha (SSV) na knižné pulty životopisnú knihu o pápežovi Františkovi s názvom František: život a revolúcia.

slovakia

left justify in out

 "Publikácia obsahuje svedectvá takmer 80 ľudí vrátane laikov, kňazov, biskupov a kardinálov, s ktorými František spolupracoval v rozličných etapách svojho života, a je obohatená aj pohľadmi jeho priateľov a rodinných príslušníkov, čím odkrýva skrz-naskrz ľudskú tvár pápeža a mnohé, málo známe epizódy z jeho života," informovala PR manažérka vydavateľstva Martina Grochálová.
     

Autorkou knihy je Elisabetta Piquéová, ktorá sa s pápežom Františkom pozná osobne ešte z čias, keď sa stal kardinálom. Predstavuje ho ako muža činu, ktorý je presvedčený, že na každý problém existuje riešenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona