Pred veľkonočným koncertom narazilo do kostola auto, zranilo sa 21 ľudí

NETKY.SK • 21 Apríl 2014, 14:39 • 2 min
Pred veľkonočným koncertom narazilo do kostola auto, zranilo sa 21 ľudí

FORT MYERS - Dvadsaťjeden ľudí utrpelo zranenia, keď v nedeľu večer na Floride v USA auto narazilo do kostola tesne pred začiatkom každoročného veľkonočného koncertu. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo zhruba o 20.00 h, v tom čase bolo v druhom haitskom baptistickom kostole vo Fort Myers približne 200 ľudí. Vozidlo typu Lexus sedan prerazilo tehlovú stenu budovy a prešlo cez niekoľko kostolných lavíc.
     

Polícia uviedla, že auto šoférovala mladá Haiťanka. Vyšetrovateľom povedala, že hľadala miesto na parkovanie, keď brzdy vozidla zlyhali a rútila sa rovno na budovu. Prípad sa vyšetruje, ale polícia predpokladá, že išlo o "nešťastnú dopravnú nehodu".
     

Hoci auto prerazilo stenu kostola, nehrozí, že by sa objekt zrútil. V nemocniciach floridského okresu Lee hospitalizovali 18 ľudí, jednu osobu prepustili ešte v nedeľu. Deväť ľudí potrebovalo operáciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies