Pred predĺženým víkendom stúpa záujem ľudí o cestovanie, ZSSK posilňuje vlaky

NETKY.SK • 11 November 2015, 15:49 • 2 min
Pred predĺženým víkendom stúpa záujem ľudí o cestovanie, ZSSK posilňuje vlaky

BRTISLAVA - Počas blížiaceho sa predĺženého víkendu láka viacerých Slovákov cestovanie.

slovakia

left justify in out

Štátna Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) totiž pociťuje narastajúci záujem o lístky na vlaky, ktoré pred víkendom smerujú z hlavného mesta do Košíc a následne po víkende späť.

 

Železničiari preto podľa hovorkyne Jany Morháčovej posilnia niektoré InterCity (IC) vlaky a rýchliky o ďalšie vozne. V piatok 13. novembra bude posilnený IC vlak Lyoness, ktorý vyráža z Bratislavy o 15.37 h a do Košíc príde o 20.37 h. Súčasne aj IC vlak Šarišan, ktorý štartuje z hlavného mesta o 17.37 h a smeruje cez Prešov do Humenného, kam má príchod o 0.08 h nasledujúceho dňa.

 

Následne ZSSK posilní v deň štátneho sviatku 17. novembra IC vlak Wüstenrot, ktorý vyráža z Košíc o 15.24 h a do Bratislavy má príchod o 20.23 h.

"Počas víkendu a sviatku pridá ZSSK ďalších 54 vozňov aj na rýchliky z Bratislavy do Košíc a tiež opačným smerom z východného Slovenska do Bratislavy," doplnila Morháčová. Aj napriek tomu odporúča cestujúcim kúpiť si včas miestenky, aby si zabezpečili vo vlakoch miesta na sedenie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies