Pred ministerstvom financií v ČR sa pokúsil obesiť muž

NETKY.SK • 1 Jún 2016, 06:31 • 2 min
Pred ministerstvom financií v ČR sa pokúsil obesiť muž

PRAHA - Pred budovou českého ministerstva financií na pražskej Letenskej ulici sa v utorok popoludní pokúsil obesiť muž.

slovakia

left justify in out

Záchranári ho previezli do nemocnice. Muž sa snažil spáchať samovraždu na billboarde, ktorý bol polepený nezrozumiteľnými nápismi a nainštalovaný na múre oproti ministerstvu financií. Informoval o tom spravodajský portál Novinky.cz.

 

Muža dali dolu z billboardu strážnici, ktorí sa na miesto ponáhľali z neďalekého stanoviska. Začali aj resuscitáciu, v ktorej po chvíli pokračovali záchranári.

 

Muž je hospitalizovaný v nemocnici v pražskej štvrti Motol.

 

Billboard, na ktorom sa muž pokúsil obesiť, bol prelepený dvoma plátnami s týmto nápisom: "MF ČR falšuje... listiny justičnej mafie nie... tak kto?"

 

Nie je jasné, či nápis súvisí s pokusom o samovraždu, alebo ide len o náhodu. Polícia prípad vyšetruje, dodal portál Novinky.cz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies