Pred futbalovým zápasom na Slovane prijala bezpečnostné opatrenia

NETKY.SK • 15 Marec 2015, 11:22 • 2 min
Pred futbalovým zápasom na Slovane prijala bezpečnostné opatrenia

BRATISLAVA - Polícia sa pripravuje na možné výtržnosti, ktoré môžu sprevádzať dnešné futbalové stretnutie medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a FK DAC 1904 Dunajská Streda.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová avizuje pripravenosť polície zasiahnuť, ak sa fanúšikovia pokúsia narušiť verejný poriadok.
      

Zápas sa začína o 19.00 h na štadióne na Pasienkoch. "Polícia bude monitorovať situáciu pred i po skončení zápasu, v blízkosti štadióna i v širšom okolí," uviedla Kurucová. Dodala, že ak by došlo k výtržnostiam priamo na štadióne, polícia zasiahne, ak ju o to požiada usporiadateľ zápasu.
      

Policajná hovorkyňa upozornila aj na čiastočné dopravné obmedzenie na parkovacej ploche v blízkosti hypermarketu na Trnavskej ceste. "Ďalšie dopravné obmedzenia plánované zatiaľ nie sú, ich prípadné prijatie závisí od vývoja situácie, ktorú budú monitorovať dopravní policajti," dodala Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies