Pred domom Talyor Swift zadržali maskovaného muža, ktorý mal v aute nôž

NETKY.SK • 18 Apríl 2018, 10:00 • 2 min
Pred domom Talyor Swift zadržali maskovaného muža, ktorý mal v aute nôž

LOS ANGELES - Polícia zadržala pred domom americkej speváčky Taylor Swift v Beverly Hills maskovaného muža, ktorý mal v aute nôž.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročného Julia Sandrocka z Colorada zatkli ešte v sobotu na základe podozrení z prenasledovania, pričom v utorok ho už prepustili z väzby. Interpretka, ktorá žije v New Yorku, sa v čase incidentu v budove nenachádzala.

Podľa dočasného súdneho zákazu, na základe ktorého nemôže Sandrock vlastniť strelné zbrane, mal v čase zatknutia na tvári masku a na rukách gumené rukavice. Muž pri zatýkaní polícii povedal, že išiel k domu speváčky až z Broomfieldu v Colorade, aby ju mohol vidieť. Neskôr sa polícii priznal, že vlastní tri ručné strelné zbrane a v Colorade je v podmienke za streľbu z jednej z nich. Muži zákona pri prehliadke jeho auta našli nôž, lano, náboje a ďalšie masky a rukavice, ako aj lieky na predpis vrátane oxykodónu. Sandrock podľa súdneho zákazu policajtom vysvetlil, že trpí depresiou, bipolárnou afektívnou poruchou, obsedantno-kompulzívnou poruchou a manickými epizódami.

Sandrock nie je prvou osobou, ktorú v apríli zadržali pri dome Swift v Beverly Hills. Polícia zatkla 8. apríla muža bez domova, ktorý sa pokúšal preliezť cez oplotenie, pričom ignoroval varovania ochrankárov, aby pozemok opustil. Dvadsaťtriročného Justina Lillyho za tento prečin odsúdili na tri dni väzenia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona