Pred českým divadlom sa odohrala scéna ako z hororového filmu

NETKY.SK • 5 November 2019, 06:55 • 2 min
Pred českým divadlom sa odohrala scéna ako z hororového filmu

PRAHA - Identita muža, ktorý sa vo včerajších večerných hodinách pokúsil spáchať samovraždu upálením pred divadlom v českom meste Pardubice, ešte nie je známa. Napriek rýchlemu zásahu má popáleniny na 60 % tela.

slovakia

left justify in out

Horiaceho muža si pred divadlom na námestí Republiky všimli okoloidúci, ktorí okamžite zareagovali, uhasili ho a privolali záchrannú službu i hasičov. Jeden zo svedkov incidentu sa pre regionálnu televíziu vyjadril, že horiaci muž naháňal deti, ktoré s rodičmi vychádzali z divadla a kričal "niečo o bohu".

 

img

 

Privolaná záchranná služba vyhodnotila pri prevoze sanitkou stav popáleného muža ako veľmi vážny. Z pardubickej nemocnice ho tak okamžite vrtuľníkom previezli do popáleninového centra na pražských Vinohradoch, informoval denník Právo. Muž má popáleniny na 60 % tela a lekári ho uviedli do umelého spánku.

 

 

Hovorca pardubickej polície Jiří Tesař uviedol, že dosiaľ nie je známa totožnosť muža ani motív jeho činu. Pardubickí hasiči na Twitteri informovali, že muž bol uhasený ešte pred ich príchodom.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies