Prečo vôbec hrať? Becker nalieha na Murraya, aby sa odhlásil z French Open

NETKY.SK • 24 Máj 2012, 14:49 • 2 min
Prečo vôbec hrať? Becker nalieha na Murraya, aby sa odhlásil z French Open

Prečo vôbec hrať? Becker nalieha na Murraya, aby sa odhlásil z French Open - Tenis LONDÝN - Boris Becker sa domnieva, že Andy Murray by urobil lepšie, keby sa odhlásil z French Open, aby mal dostatok času na doliečenie problémového chrbta a pripraviť sa n

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Boris Becker sa domnieva, že Andy Murray by urobil lepšie, keby sa odhlásil z French Open, aby mal dostatok času na doliečenie problémového chrbta a pripraviť sa na Wimbledon a Olympijské hry.

Murray sa viditeľne trápil so svojím zranením, keď minulý týždeň v Ríme prehral s Richardom Gasquetom. Neskôr priznal, že tieto problémy má už od decembra.

French Open začína už túto nedeľu a šesťnásobný víťaz Grand Slamov, Boris Becker, odporučil Škótovi, ktorý má zdravotné problémy a náročný letný program, aby vynechal turnaj Roland Garros.

"Obávam sa o Andyho fyzičku," povedal Becker pre The Daily Telegraph. "Bolesť chrbta na antuke je katastrofa. Na hocijakom inom povrchu sa to dá zvládnuť, pretože zápas môžete dokončiť rýchlo, ale na antuke musíte byť pripravený hrať dve až tri hodiny každý deň. Videli sme, že to Andy nezvládal v Ríme. Ja nie som lekár, ale ak nie je fit, tak otázka znie: "Prečo vôbec hrať?"

"Nikto nemôže vyhrať sedem zápasov v nasledujúcich štrnástich dňoch bez toho, aby bol slušnej fyzickej kondícii. Nedokázal by to ani Rafael Nadal.  Takže ak nemá reálnu šancu vyhrať grandslamový titul, tak prečo si trochu neodpočinúť? Blíži sa Wimbledon a Olympijské hry a to sú dva veľké dôvody pre Andyho, aby myslel na jeho dlhodobé zdravie."

Tu si môžete pozrieť celý zápas Andyho Murrayho s Richardom Gasquetom:

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=TyYbNyhHxm0"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies