AKTUALIZOVANÉ Pre zrážku z chodcom do Ružinova nepremávajú električky!

NETKY.SK • 23 November 2017, 11:38 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Pre zrážku z chodcom do Ružinova nepremávajú električky!

BRATISLAVA - Do bratislavskej mestskej časti Ružinov nepremávajú od 10.25 h električky liniek 8 a 9 z dôvodu vážnej dopravnej nehody električky s chodcom.

slovakia

left justify in out

V úseku Trnavské mýto - Ružinov je preto nasadená náhradná autobusová doprava. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe.

 

Náhradná autobusová doprava v smere do Ružinova vedie z Trnavského mýta, pokračuje po Miletičovej cez Trenčiansku, Bajkalskú a zjazdovou rampou na Ružinovskú a Astronomickú. Smer mesto jazdí z Astronomickej cez Ružinovskú, Záhradnícku, Karadičovu, Krížnu na Trnavské mýto.

 

Električky linky číslo 8 a 9 boli odklonené z Trnavského mýta smer Astronomická po Vajnorskej, linka 8 na Železničnú stanicu Nové Mesto a linka 9 do vozovne Jurajov dvor.

 

Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II vyšetrujú okolnosti dnešného stretu električky a mladého Bratislavčana. Podľa doterajších informácií z miesta udalosti  došlo dnes krátko pred 10:30 h v koľajisku električkovej trate na Ružinovskej ulici v blízkosti Štrkoveckého jazera k stretu električky a 36-ročného Bratislavčana. Pri zrážke utrpel muž devastačné zranenia, následkom ktorých počas prevozu do nemocnice podľahol.

 

Ďalšie okolnosti tohto prípadu sú predmetom vyšetrovania. V tejto súvislosti už poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. V prípade, ak vyšetrovanie preukáže, že si muž privodil smrť sám, bude trestné stíhanie v súlade s trestným poriadkom zastavené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona