Pre zranenie kolena bude stredopoliar Peševski chýbať ŽP Podbrezová šesť mesiacov

NETKY.SK • 14 Október 2016, 18:48 • 2 min
Pre zranenie kolena bude stredopoliar Peševski chýbať ŽP Podbrezová šesť mesiacov

PODBREZOVÁ - Vedenie, hráčov i fanúšikov klubu ŽP Šport Podbrezová určite teší súčasné 2. miesto v tabuľke najvyššej slovenskej súťaže: v doterajších jedenástich kolách sezóny 2016/2017 získali "železiari" 22 bodov a na lídra zo Žiliny majú šesťbodový odstup.

slovakia

left justify in out

V tábore "železiarov" je však nelichotivá situácia so zdravotnými problémami dôležitých hráčov. Po útočníkovi Andrejovi Rendlovi prišli v podbrezovskom klube tiež pre zranenie pravého kolena o ďalšieho ofenzívneho futbalistu a jednu z opôr - Dejana Peševského.

 

Dvadsaťtriročný macedónsky stredopoliar (nar. 5. augusta 1993) bude ŽP Šport chýbať až do jari. "Momentálne sa už cítim lepšie ako počas prvých dní po zranení, vtedy to bola veľká bolesť," citoval web fortunaliga.sk slová Peševského, ktorý sa zranil ešte 27. septembra v nevydarenom dueli šestnásťfinálového 4. kola Slovnaft Cupu proti druholigovej Skalici. Ako je známe, Podbrezová po bezgólovej remíze nestačila v rozstrele 11:12 na skalického súpera a v pohári skončila, pozn.).

 

"V 25. min som spracovával loptu vo vzduchu a neviem, či po kontakte s protihráčom, som zle dopadol na pravú nohu. Počul som, ako mi niečo prasklo, viac si nepamätám. Vedel som, že je zle." Po operácii by mal pauzovať šesť mesiacov. "Nikdy som také zranenie nezažil a mrzí ma to tým viac, že prišlo pred reprezentačnou prestávkou. Mohol som hrať proti Taliansku a Izraelu v kvalifikácii MS 2018."


Kreatívnemu futbalistovi robí radosť aspoň pohľad na tabuľku Fortuna ligy, v ktorej figurujú "železiari" na striebornom stupienku. "Nie som z toho prekvapený, pretože viem, aká kvalita sa skrýva v našom tíme. Musíme pokračovať v nastolenom trende a byť dostatočne sebavedomí," dodal Peševski.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies