Pre zraneného Jána Ďuricu sa sezóna už skončila

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 10:27 • 2 min
Pre zraneného Jána Ďuricu sa sezóna už skončila

MOSKVA - Pre slovenského futbalového reprezentanta Jána Ďuricu sa predčasne skončil súťažný ročník 2014/2015. Tridsaťtriročný stredný obranca Lokomotivu Moskva musel v 70. minúte stredajšieho stretnutia proti Torpedu (2:0) striedať pre zranenie.

slovakia

left justify in out

"Vidíme sa v ďalších sezónach!!! Milujem Loko. Navždy. Loko je moje srdce," napísal Ďurica na Instagrame, na čo upozornilo viacero ruských webov.

 

 

 

See you next seasons!!! Love loko foreverer!!!💪💪💪loko is my heart!!!

Fotka zveřejněná uživatelem Jan Durica (@durica28),

 

 

Dunajskostredský rodák odohral ako stabilný člen základnej jedenástky "železničiarov" v tomto ročníku 21 duelov v najvyššej ruskej futbalovej súťaži, inkasoval štyri žlté karty. Za Slovensko odohral všetkých päť víťazných kvalifikačných duelov o postup na majstrovstvá Európy do Francúzska 2016.

 

"Stalo sa mi to v druhom polčase. Išiel som vystreliť, zle som trafil loptu a pocítil som bolesť. Mám zranené ľavé trieslo a vytvoril sa mi aj hematóm," ozrejmil na svojej oficiálnej internetovej stránke dunajskostredský rodák. "Ešte som neabsolvoval všetky vyšetrenia, ale takéto zranenie sa lieči štyri až šesť týždňov, čo znamená, že jarná časť sa pre mňa skončila," prezradil Ján Ďurica, ktorý momentálne nevie odhadnúť, či stihne júnový domáci súboj s Macedónskom v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies