Pre zlé počasie sú uzatvorené Donovaly pre vozidlá dlhšie ako 10 m

NETKY.SK • 11 Február 2014, 10:13 • 2 min
Pre zlé počasie sú uzatvorené Donovaly pre vozidlá dlhšie ako 10 m

BRATISLAVA- Pre silný dážď je znížená dohľadnosť v okolí Zvolena, Hronskej Breznice, Vígľaša, Banskej Belej, Dobrej Nivy, Stráže, Žarnovice, Dedovej jamy, Čataja, Piešťan - Koslaviec, Zelenča a Zavara. Pre vozidlá dlhšie ako 10 m je pre silné sneženie uzatvorený horský priechod Donovaly.

slovakia

left justify in out

Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. 

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je vo východnej časti Slovenska suchý až vlhký, v západnej polovici územia prevažne mokrý. V hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska je povrch vozoviek pokrytý vrstvou čerstvého, kašovitého až utlačeného snehu v hrúbke do 3 cm. Na ceste II/578 v úseku Skalka - Kremnica, na cestách II. triedy v oblasti Vysokých Tatier, na ceste III/065018 Hodruša-Hámre - Žarnovica a na cestách III. triedy v oblasti Tatranskej Štrby a Kremnice sa miestami nachádza vrstva zľadovateného snehu v hrúbke 1-2 cm. 

Horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý, vlhký až mokrý. Besník, Grajnár, Vernár, Zbojská a Čertovica má na vozovke čerstvý sneh v hrúbke 1 až 2 cm. Donovaly, Šturec a Podspády majú na vozovke kašovitý sneh v hrúbke 1 až 2 cm. Na vozovke priechodov Hriňová a Herlianske Sedlo je utlačený sneh v hrúbke do 2 cm. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies