Pre železničnú výluku v úseku Nižný Hrabovec – Vranov nad Topľou, nahradia vlaky autobusmy

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 13:39 • 2 min
Pre železničnú výluku v úseku Nižný Hrabovec – Vranov nad Topľou, nahradia vlaky autobusmy

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú v dňoch 14. a 15. marca 2017, v čase od 09.00 h do 13.40 h, realizovať výlukové práce v traťovom úseku Nižný Hrabovec – Vranov nad Topľou.

slovakia

left justify in out

V rámci výluky zamestnanci ŽSR vo vlastnej réžii zrealizujú strojný výrub porastu v okolí trate. Dôvodom výlukových prác je zabezpečiť dobré výhľadové pomery a dodržať priechodný prierez trate. Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca.

 

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým dôjde v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies