Pre zápas s Bosnou chystá polícia mimoriadne opatrenia

NETKY.SK • 5 September 2013, 16:50 • 2 min
Pre zápas s Bosnou chystá polícia mimoriadne opatrenia

ŽILINA - Polícia v Žiline chystá na budúci týždeň v meste mimoriadne bezpečnostné opatrenia. Dôvodom je utorkový zápas slovenskej futbalovej reprezentácie s futbalistami Bosny a Hercegoviny. Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, opatrenia sa začnú už v pondelok 9. septembra a potrvajú do stredy 11. septembra.

slovakia

left justify in out

V deň futbalového zápasu, teda v utorok 10. septembra, bude v centre mesta v blízkosti futbalového štadióna obmedzená premávka. Uzavrú ulice Hviezdoslavova, Kálov, Športová, Uhoľná, Kysucká, Ľavobrežná. "Vjazd do týchto ulíc polícia umožní len vozidlám hromadnej prepravy osôb, vozidlám záchranných zložiek a hosťujúcim fanúšikom futbalového stretnutia," uviedla Balogová s tým, že parkovanie bude obmedzené aj na uliciach Veľká Okružná a Kuzmányho. "Polícia nevylučuje, že podľa aktuálnej bezpečnostnej situácie budú uzavreté aj ďalšie komunikácie," dodala hovorkyňa.

Polícia odporúča občanom, aby najmä v deň zápasu necestovali do centra mesta autami, ale využili iný spôsob prepravy, napríklad linkami hromadnej prepravy osôb. Inak polícia odporúča parkovať v širšom centre mesta, a to aj pre možné poškodzovanie áut rozvášnenými fanúšikmi, ale aj pre možný dopravný kolaps v meste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies