Pre výpadok informačného systému je na hraniciach s Ukrajinou obmedzená doprava

NETKY.SK • 1 December 2016, 10:25 • 2 min
Pre výpadok informačného systému je na hraniciach s Ukrajinou obmedzená doprava

BRATISLAVA – Počas dnešného dňa je obmedzená doprava pre osobné autá smerujúce zo Slovenska na Ukrajinu a z Ukrajiny na Slovensko, a to na hraničných priechodoch Vyšné Nemecké a Ubľa. Prechod je umožnený len autobusom a peším. Informuje o tom Finančná správa (FS) SR na svojej webovej stránke.

slovakia

left justify in out

Dôvodom uzávery je výpadok informačného systému na ukrajinskej strane. "Podľa dostupných informácií sa na jeho odstránení a opätovnom otvorení hraníc intenzívne pracuje. O zmene situácie budeme informovať priebežne," uvádza FS SR.

 

Zároveň upozorňuje, že do 16.30 h bude dnes čiastočne obmedzená prevádzka na slovenskej strane hraničného priechodu s Ukrajinou Veľké Slemence – Mali Selmenci, a to z dôvodu prerušenia distribúcie elektriny v dôsledku plánovaných prác na zariadení nízkeho napätia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona