Pre výnimočné chvíle pečené moriaky, prasiatka a jahňacinka na Salaši Cabaj

NETKY.SK • 29 Október 2015, 14:59 • 2 min
Pre výnimočné chvíle pečené moriaky, prasiatka a jahňacinka na Salaši Cabaj

CABAJ-ČÁPOR – Kraľovskú hostinu pre ozajstných gurmánov a milovníkov dobrého jedla zabezpečíte i vďaka nášmu pečenému prasiatku. Doprajte si spolu s priateľmi, kolegami, či rodinou mladé, dochrumkava upečené bravčové mäsko.

slovakia

left justify in out

Dochrumkava upečené prasiatko Vám pripravíme v našej peci v reštaurácií Salaš Cabaj (len päť kilometrov od Nitry). Pečené prasiatko i oblohu upravíme a naaranžujeme presne podľa vášho želania a predstavy a v prípade záujmu i privezieme priamo na vašu oslavu alebo párty.

 

img

 

Pre menšie skupiny hodujúcich, prípadne pre milovníkov iného druhu mäska odporúčame naše ďalšie špeciality ako napríklad kačice, husi, moriakov, jahňatá, baranov, divačie stehno, pečené tradičnám spôsobom.

 

img

 

Vaše objednávky vybavíme a prípadné otázky radi zodpovieme na tel. čísle 0911 932 242. Môžete nás kontaktovať i mailom na info@salas-cabaj.sk.

 

img

 

Pre ozajstných labužníkov varíme aj v tomto jesennom období  výbornú domácu huspeninu, ktorá určite poteší všetkých milovníkov výborného jedla.

 

img

 

Plánujete svadbu alebo niekto z vašich blízkych čaká významný deň? Radi Vám pomôžeme pri organizovaní rodinnej oslavy, svadby, alebo firemnej akcie.

 

img

 

Na Salaš sa dá z Nitry dostať veľmi ľahko. Penzión s reštauráciou je iba pár kilometrov za Nitrou v smere na Šaľu. Sídli pri hlavnej ceste, takže nie je možné nevšimnúť si ho. Napriek tomu, že je iba sedem kilometrov od krajského mesta, vybavením a hlavne atmosférou evokuje pokojný život na vidieku.

 

img

 

Vkusne a nadštandardne zariadený interiér kvalitného prevedenia dotvára útulnú atmosféru. Vysoký štandard ubytovania a služieb uspokojí nielen požiadavky obchodných cestujúcich ale aj širokej verejnosti.

 

img

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies