Pre výluky budú cestujúcich prepravovať autobusmi

NETKY.SK • 11 September 2018, 15:24 • 2 min
Pre výluky budú cestujúcich prepravovať autobusmi

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) upozorňujú na výluky na jednokoľajových tratiach, pre ktoré budú cestujúcich prepravovať náhradnou autobusovou dopravou.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval hovorca ŽSR Dávid Bozsaky, výluka bude na úseku Štrbské Pleso - Štrba v dňoch 12. až 14. septembra v čase od 8:35 do 14:20. Dôvodom je údržba trakčného vedenia. Oprava koľají si v stredu 12. septembra od 8:101 do 13:40 vyžiada výluku aj v úseku Strážske - Nižný Hrabovec.

 

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú dňa 12. až 14. septembra 2018, v čase od 08.35 do 14.20 h, realizovať výlukové práce v úseku Štrbské Pleso – Štrba.

V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku vykoná pravidelná periodická údržba trakčného vedenia. Práce vykonajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami. Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.

Informáciu poskytla hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

 

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú dňa 12. septembra 2018, v čase od 08.10 do 13.40 h, realizovať výlukové práce v úseku Strážske – Nižný Hrabovec.

V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku vykoná oprava koľajového lôžka koľaje, strojné čistenie štrkového lôžka, doplnenie štrkového lôžka a smerová a výšková úprava koľaje na traťovú rýchlosť. Práce vykonajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami. Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.

Informáciu poskytla hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies