Pre vykoľajenie vozňov RegioJetu dnes meškali vlaky

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 17:11 • 2 min
Pre vykoľajenie vozňov RegioJetu dnes meškali vlaky

BRATISLAVA - Vykoľajenie vozňov spoločnosti RegioJet na Hlavnej stanici Bratislava ovplyvnilo takmer päťdesiatku vlakov Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK).

slovakia

left justify in out

Pre pondelkové (16. marca) vykoľajenie časti súpravy RegioJet muselo byť dnes štrnásť vlakov presmerovaných a 32 meškalo. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa ZSSK Jana Morháčová. Aktuálne je už smer na 3. a 4. nástupište na hlavnej stanici sprejazdnený, pracuje sa na sprejazdnení smeru k 5. nástupišťu, doplnila informácie hovorkyňa ŽSR Martina Pavlíková.

 

Pre pondelkové vykoľajenie niekoľkých vozňov vlakovej súpravy na bratislavskej hlavnej stanici dnes tri regionálne expresy a tri osobné vlaky vychádzali z náhradnej železničnej stanice Bratislava - Nové Mesto. Päť rýchlikov a tri osobné vlaky končili jazdu v stanici Bratislava-Nové Mesto. Jeden InterCity vlak, deväť rýchlikov a 20 osobných vlakov dnes malo meškania od troch do 34 minút, informovala Morháčová. 

 

Niekoľko vozňov spoločnosti RegioJet sa vykoľajilo v pondelok podvečer v malej rýchlosti, počas posunu súpravy. Nikto sa pritom nezranil. Príčinu vykoľajenia zatiaľ na železnici prešetrujú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies