Pre údajne stretnutie s prostitútkou postavili tajného agenta mimo služby

NETKY.SK • 6 Apríl 2017, 06:20 • 2 min
Pre údajne stretnutie s prostitútkou postavili tajného agenta mimo služby

WASHINGTON - Nemenovaného agenta Tajnej služby Spojených štátov (USSS), ktorý pôsobil v divízii ochrany viceprezidenta Mikea Pencea, postavili mimo služby pre podozrenie, že sa stretol s prostitútkou.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom dnes agentúra AP. USSS vo vyhlásení uviedla, že o priestupku jedného zo svojich agentov, ktorý v čase, keď sa ho údajne dopustil, nebol v službe, vie. Podľa USSS sa prípadom zaoberá odbor jej vnútornej kontroly a v prípade dokázania viny hrozí podozrivému disciplinárne konanie.

 

Informáciu o incidente priniesla v stredu ako prvá spravodajská televízia CNN. Tajná služba Spojených štátov, ktorá má v súčasnosti viac ako 6750 pracovníkov, bola založená v roku 1865. Jej úlohou je chrániť prezidenta a jeho rodinných príslušníkov, viceprezidenta s rodinou, kandidátov na prezidenta, bývalých prezidentov, ako aj iných vládnych činiteľov a ich najbližších príbuzných.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona