Pre účastníkov Stupavského maratónu sú pripravené dve trate

NETKY.SK • 28 Júl 2011, 12:07 • 2 min
Pre účastníkov Stupavského maratónu sú pripravené dve trate

Pre účastníkov Stupavského maratónu sú pripravené dve trate

slovakia

left justify in out

img

Pre milovníkov horskej cyklistiky pripravilo na nadchádzajúcu sobotu občianske združenie Maratón Stupava preteky pre prakticky všetky vekové kategórie. Účastníkom pripravili dve trate, vedúce zaujímavými cyklochodníkmi Malých Karpát. Krátka meria 42 km s celkovým prevýšením 950 m a dlhá 76 km s prevýšením 2000 m.
      Začiatok Stupavského maratónu je plánovaný na 30. júla od 8.00 h v areáli parku za kaštieľom. Podľa organizátorov sa v riadnom termíne on-line zaregistrovalo takmer 1000 účastníkov. Ďalší účastníci sa majú možnosť prihlásiť aj bezprostredne pred štartom, avšak už za vyššie štartovné v sume 25 eur. Pretekári mladší ako 18 rokov môžu štartovať len s písomným súhlasom zákonného zástupcu, ktorý podpíše prihlášku pri prezentácii. V cene štartovného je zahrnuté občerstvenie na trati i v cieli, pamätné tričká či bezplatné nastavenie bicykla. Navyše sponzori ponúkli do súťaže Stupava Trophy 2011 rôzne ceny, vrátane žrebovania účastníckej tomboly, za 22.000 eur. V prípade nepriaznivého počasia organizátori zabezpečili pre návštevníkov veľkokapacitný stan.
      K ďalším turistickým atrakciám budú patriť vyhliadkové lety balónom a vrtuľníkom.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies