Pre tragédiu na Lešti zrušili oslavy výročia armády

NETKY.SK • 13 September 2013, 11:10 • 2 min
Pre tragédiu na Lešti zrušili oslavy výročia armády

BRATISLAVA - Rezort obrany pre tragickú mimoriadnu udalosť na Lešti, pri ktorej zahynul vojenský policajt, zrušil plánované oslavy 20. výročia Ozbrojených síl SR, ktoré mali byť v sobotu na Tyršovom nábreží a pri obchodnom centre Eurovea v Bratislave. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa ministerstva obrany Martina Balleková.

slovakia

left justify in out

Pri nácviku zlaňovania z vrtuľníka vo štvrtok vo vojenskom výcvikovom priestore Lešť zahynul vojenský policajt (1973). Zliezal po lane ako tretí v poradí. Vojenskí policajti cvičili ostrý výsadok na strechu budovy. Prvý zliezal príslušník vzdušných síl, ktorý mal funkciu vysadzovača. Tento vojak bez problémov zlanil. Rovnako sa to podarilo aj vojenskému policajtovi, ktorý išiel po ňom. Problémy mal až ďalší vojenský policajt, ktorému sa údajne rozhojdalo lano a spadol z výšky približne 20 metrov. Okolnosti, čo presne sa stalo, vyšetrujú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies