Pre tieto záľuby má pochopenie asi len málo ľudí

NETKY.SK • 16 Júl 2016, 13:58 • 2 min
Pre tieto záľuby má pochopenie asi len málo ľudí

BRATISLAVA – Ak ste už konečne prišli domov z práce a máte voľný čas treba ho nejako využiť. Niekto medzi svoje záľuby radí čítanie kníh, varenie, plávanie a niekto zase...

slovakia

left justify in out

Rafting s nafukovacou pannou
Prečo čln nenahradiť niečím s lepšími tvarmi. Hlavne že to pláva. Strojca tohto „koníčka“ s názvom Bubble Baba Challenge je Rus Dmitrij Bulawinov. Nejde o nič zložité, musíte sa chytiť nafukovacej ženy a plaviť sa s ňou po rieke. 

obrazok

S holým zadkom po svete
Leven Butt posunul svoju úchylku na vyšší level. Všade kam vkročí, dáva dole trenky. Pamiatky, mosty, večierky, dokonca aj pôrodnice. Takto "naostro" už precestoval celé Spojené štáty a na všetkých miestach sa samozrejme nechal zvečniť, pretože bez toho by momentka z výletu nebola to pravé. 

obrazok

Kazenie záberov
Paul Yarrow je postrach všetkých londýnskych novinárov. Keď sa točí nejaká reportáž v teréne, okamžite beží na miesto činu a postaví sa na značky. Za chrbát hovoriaceho žurnalistu. Buď číta noviny, alebo sa tvári nezaujato. Hlavné je, že má svojich pätnásť minút slávy.

obrazok

„Hrať“ sa na mŕtveho
Američan Chuck Lamb je síce povolaním programátor, ale od mladosti mal herecké ambície. Otec šiestich detí ale aj tak vymyslel spôsob, ako sa dostať pred kameru. Hlavné úlohy? Mŕtvola. Ak nenatáča zásobuje svojich fanúšikov fotografiami na sociálnych sieťach. Jeho stránky už navštívilo 32 miliónov nadšencov. 

obrazok

A je zo mňa krava
V americkom štáte Wisconsin pravidelne usporadúvajú vskutku netradičnú súťaž. Kto najlepšie napodobní kravské bučanie, ten vyhráva. V poslednom ročníku sa na stupienok víťazov postavil desaťročný chlapec, ktorý tromfol všetkých 80 zúčastnených bučiacich. Za svoj vierohodný prejav získal tisíc dolárov a pozlátený kravský zvon. 

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies