Pre sneženie a búrku na severovýchode USA zrušili vyše 2000 letov

NETKY.SK • 8 Február 2013, 08:00 • 2 min
Pre sneženie a búrku na severovýchode USA zrušili vyše 2000 letov

Pre sneženie a búrku na severovýchode USA zrušili vyše 2000 letov - Svet Búrka sprevádzaná výdatným snežením, ktorá by mala zasiahnuť väčšinu pobrežných oblastí na severovýchode USA, už spôsobila ochromenie leteckej dopravy v regióne, keď bolo na dnes zru

slovakia

left justify in out

imgBúrka sprevádzaná výdatným snežením, ktorá by mala zasiahnuť väčšinu pobrežných oblastí na severovýchode USA, už spôsobila ochromenie leteckej dopravy v regióne, keď bolo na dnes zrušených najmenej 2100 letov. Informovala o tom agentúra AP.

Letecká spoločnosť United Airlines oznámila, že zrušila 900 letov v súvislosti s varovaním, ktoré vo štvrtok zverejnila národná meteorologická služba. Podľa nej sa dá očakávať, že v oblasti Bostonu môže napadnúť až 60 centimetrov snehu.

Aerolínie Delta zrušili 740 letov. American Airlines približne 200 letov.

Najviac zasiahnutými letiskami sú Newark Liberty, newyorské letiská LaGuardia a JFK, ako i Loganovo letisko v Bostone.

Varovania pred búrkou vydalo mesto New York, ako aj štáty v regióne Nové Anglicko.

Výdatne snežiť by malo začať v piatok ráno, pričom najviac snehu očakávajú v noci na sobotu. Pre pobrežné oblasti v štátoch Massachusetts a Connecticut a pre Long Island v New Yorku vyhlásili varovanie pred možnými záplavami.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies