Pre slávneho pästiara bol box vykúpením z chudoby, zo syna však boxera nechce mať

NETKY.SK • 21 Február 2019, 8:39 • 2 min
Pre slávneho pästiara bol box vykúpením z chudoby, zo syna však boxera nechce mať

Manila - Filipínsky boxer Manny Pacquiao by bol rád, keby jeho syn Jimuel nešiel v otcových šľapajach. Slávny pästiar, ktorý ako jediný získal tituly majstra sveta vo ôsmich rôznych hmotnostných kategóriách, vyzval svojho 19-ročného potomka, aby sa vyhýbal ringu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný Pacquiao a jeho žena sa už dávnejšie rozhodli, že nebudú mať v dome žiadne rukavice a výstroj. Svojho syna Emmanuela juniora, prezývaného Jimuel, sa snažia presvedčiť, aby si našiel inú cestu a vyhol sa tomuto náročnému športu.

 

Mladíka to však k boxu láka. Video z nedávneho exhibičného duelu zavesené na Facebooku ukázalo, že Jimuel poslal svojho súpera k zemi podobným štýlom, ako zvykol knokautovať protivníkov jeho otec. Pacquiaova manželka sa údajne pri prezretí videa rozplakala.

 

"Bolí ma, že boxuje, pretože viem, aký je to náročný šport. Povedal som mu, že k boxu som sa dostal len preto, že sme boli chudobní. Vravel som mu - ty nepotrebuješ boxovať," prezradil legendárny Filipínec. Jimuel sa však nechce boxu vzdať: "Povedal mi, že je to pre neho rovnaká vášeň, ako pre mňa. Chce reprezentovať svoju krajinu ako športovec," dodal niekdajší svetový šampión.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona