Pre Robbena je Nemecko jednoznačným adeptom na trofej

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 16:39 • 2 min
Pre Robbena je Nemecko jednoznačným adeptom na trofej

SAO PAULO - Holandský futbalový reprezentant Arjen Robben je presvedčený, že hráči Nemecka sa stanú svetovými šampiónmi na MS 2014 v Brazílii a budú sa tešiť z najcennejšej trofeje.

slovakia

left justify in out

V prípade, že zverenci trénera Joachima Löwa zvládnu úspešne nedeľňajší finálový duel na štadióne Maracana v Riu de Janeiro proti Argentíne, pre "Nationalelf" to bude po rokoch 1954, 1974 a 1990 znamenať v poradí štvrté prvenstvo na záverečnom turnaji.

"Nemecko bude majstrom sveta. Z môjho pohľadu je to jednoznačné. Argentína nemá nijakú nádej na úspech," uviedol pre Sky Sports News Arjen Robben, ktorý pôsobí v nemeckom klube Bayern Mníchov. 

 

Tridsaťročný krídelník bol veľmi smutný zo stredajšieho semifinálového vyradenia Holandska v jedenástkovej ´lotérii´ v Sao Paule práve argentínskym mužstvom. Po bezgólovej remíze v riadnom hracom čase aj následnom predĺžení 2x15 minút zvíťazili "albicelestes" v Sao Paule nad "oranjes" úspešnejšou realizáciou pokusov z "bieleho bodu" 4:2. "Nemecko má skúsenejší a vyspelejší tím. Pre mňa je jednoznačným adeptom na trofej," dodal rodák z Bedumu Robben.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies