Pre Rivalda je najlepším francúzskym hráčom Benzema

NETKY.SK • 16 August 2016, 14:21 • 2 min
Pre Rivalda je najlepším francúzskym hráčom Benzema

PARÍŽ - Bývalý hviezdny futbalista FC Barcelona či AC Miláno Rivaldo si myslí, že zakončovateľ Atlética Madrid Francúz Antoine Griezmann zatiaľ nedosahuje úroveň svojho krajana z konkurenčného Realu Madrid Karima Benzemu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný Brazílčan sa domnieva, že Griezmann napriek značnému progresu v ostatných dvoch sezónach za Benzemom stále zaostáva. "Antoine Griezmann mal vynikajúcu sezónu 2015/2016, či už v klube alebo národnom mužstve. Avšak, povedal by som, že Karim Benzema je stále francúzskym futbalistom číslo jeden," vyhlásil v rozhovore pre denník L´Equipe majster sveta z roku 2002.

 

"Benzema dlhodobo predvádza konzistentnosť svojich výkonov na najvyššej úrovni, je to jeden z najlepších útočníkov na svete. Myslím si, že francúzskemu tímu na ME 2016 veľmi chýbal. S Benzemom v zostave mohol turnaj pre Francúzov dopadnúť šťastnejšie," doplnil Rivaldo Vítor Borba Ferreira, ako znie celé občianske meno niekdajšieho kanoniera s vycibrenou ľavačkou.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona