Pre Ricca a Claudiu sú v živote najdôležitejšie láska a viera

NETKY.SK • 2 Február 2015, 13:04 • 2 min
Pre Ricca a Claudiu sú v živote najdôležitejšie láska a viera

BRATISLAVA - Pre spevácku dvojicu Richarda Šarköziho alias Ricca a Klaudiu Farkašovú, ktorá vystupuje pod umeleckým menom Claudia, sú podľa vlastných slov v živote najdôležitejšie láska a viera.

slovakia

left justify in out

Okolo týchto tém sa najčastejšie pohybujú aj texty ich piesní. „Láska môže mať veľa podôb, môže to byť láska k blížnemu ako k rodine, ale aj láska k človeku, s ktorým chceš tráviť čas a žiť,“ uviedol Ricco v rozhovore pre agentúru SITA. „Láska je priorita,“ dodala Claudia.

 

Všetky texty piesní, ktoré sa nachádzajú na debutovom albume dvojice s názvom Ver mi, napísal ich súčasný manažér Miroslav Čimo. „Na lásku sa dá pozrieť z toľkých pohľadov. Napísal som za krátky čas 40 textov o láske a žiaden nie je rovnaký. Keď píšem texty, snažím sa, aby sa v nich neopakovali frázy, slová ani rýmy. Veľa textárov napíše viac vecí za krátku dobu a potom vznikajú veľmi podobné pesničky,“ poznamenal Čimo. „Na našom albume to nie je. Každá pieseň je síce o láske, ale každá je iná, pozerá sa na lásku z iného pohľadu, každá má svoj príbeh, nie je to pokračovanie tej predošlej, každá je samostatná,“ priblížil Ricco. 

 

Pre tematické zameranie albumu dvojica pôvodne zvažovala, že svoj debut pomenuje Láska na sto spôsobov. „Napokon sme sa ale rozhodli pre názov Ver mi,“ povedala Claudia. Prvá spoločná štúdiovka Ricca a Claudie sa skladá predovšetkým z balád. „Ľudia na albume čakali balady, no nevychádzali sme len z toho. Mne sa totiž balady lepšie textujú, sú také romantickejšie a im sa zas lepšie spievajú. Aj preto sme sa rozhodli ísť týmto smerom,“ dokončil Čimo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona