Pre Rastislava Staňu sa sezóna skončila, proti je zdravie

NETKY.SK • 16 Január 2015, 18:24 • 2 min
Pre Rastislava Staňu sa sezóna skončila, proti je zdravie

PRAHA - Slovenský hokejový gólman Rastislav Staňa si už v tejto sezóne nezachytá. Dôvodom sú zdravotné problémy, ktoré 35-ročného veterána viac nepustia do bránky pražskej Sparty.

slovakia

left justify in out

"Po chorobe som mal oslabenú činnosť srdca, čo mi momentálne nedovoľuje vyvíjať športovú aktivitu na maximálnej úrovni. Verím, že zasa bude všetko v poriadku. Veľmi ma to mrzí, lebo som sa v Sparte cítil výborne a túžil som s tímom dosiahnuť úspech," uviedol na klubovom webe Sparty Košičan, ktorý sa na určitý čas presúva s rodinou do rodného mesta. "Od Sparty cítim veľkú podporu, čo mi, samozrejme, pomáha. Naša spolupráca naďalej trvá. Chlapcom budem držať palce a určite ich prídem podporiť na play-off," dodal Staňa. 

 

Majster sveta 2002 zasiahol do 13 zápasov v sezóne 2014/2015 s priemerom 2,57 inkasovaného gólu na jeden duel a 90,32-percentnou úspešnosťou zákrokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies