Pre prezidentov zo summitu bude v hoteli variť približne tridsiatka kuchárov

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 12:46 • 2 min
Pre prezidentov zo summitu bude v hoteli variť približne tridsiatka kuchárov

BRATISLAVA – Dvadsiatka prezidentov, ktorí sa dnes a zajtra v Bratislave zúčastnia 18. stredoeurópskeho summitu hláv štátov, bude ubytovaná v Kempinski Hotel River Park. Okrem nich tu budú ubytované aj manželky prezidentov.

slovakia

left justify in out

"Veľmi si vážime, že sme opätovne súčasťou takého významného podujatia ako je stredoeurópsky summit prezidentov. Teší nás, že ďalší z hotelov Kempinski, tento raz Kempinski Hotel River Park, sa stáva centrom diania nielen kultúrneho, ale aj politického," povedal predseda predstavenstva Best Hotel Properties Branislav Babík. Celkovo bude počas prezidentského summitu pracovať v kuchyni približne tridsiatka kuchárov. "Desiatka kuchárov a cukrárov bude pre hostí pripravovať raňajky z vybraných čerstvých potravín tak, aby sme splnili náročné hygienické predpisy," priblížil prípravu pokrmov na pracovné raňajky šéfkuchár hotela Bjoern Juhnke. Na raňajkovom stole sa podľa jeho slov nesmú objaviť žiadne "neprevarené" potraviny ako bryndza, surová ryba či surové vajcia.

Summit sa začína dnes a potrvá do štvrtka (13. 6.). Otvorí ho koncert Slovenskej filharmónie v bratislavskej Redute. Na ďalší deň bude program summitu pokračovať pracovnými raňajkami prezidentov členských krajín EÚ a Chorvátska. Vyvrcholením bude stretnutie hláv štátov na Bratislavskom hrade, kde majú naplánované plenárne rokovania a bilaterálne schôdzky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies