Pre preteky cez víkend uzavrú cestu cez Dobšinský kopec

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 11:47 • 2 min
Pre preteky cez víkend uzavrú cestu cez Dobšinský kopec

DOBŠINÁ – Cez víkend bude uzavretá cesta cez Dobšinský kopec z Dobšinej v smere na Stratenú pre Preteky automobilov do vrchu Dobšinský kopec. Dopravné obmedzenia budú aj priamo v meste Dobšiná. Ako informovali organizátori pretekov, hlavná cesta cez Dobšinský kopec bude v sobotu a nedeľu uzavretá od 8:00 do 20:00.

slovakia

left justify in out

Organizátori a mesto Dobšiná pripravili aj pestrý program pre verejnosť. Veľkolepá šou bude v piatok aj v sobotu od 19:00 na Námestí baníkov. Piatok otvorí racing párty DJ PEET LOVE, počas ktorého vystúpenia bude aj množstvo súťaží o zaujímavé ceny. Program bude ďalej pokračovať koncertom známej a obľúbenej skupiny HEX a ďalších.

 

Sobotňajší program odštartuje DJ Erik a počas jeho vystúpenia sa uskutoční aj Trail show. Chýbať nebudú súťaže o zaujímavé ceny. Program bude ďalej pokračovať vystúpením Campana batucada a ich bubnovej show, vystúpením mladého rapera Chia. Spolu s tanečnicami Ladylicious vystúpi raper Rakby. Zlatým klincom sobotňajšieho večera bude koncert Dary Rolins. Vstupné na sprievodný kultúrny program je na každý deň zvlášť osem eur.

 

Podrobnejšie informácie o programe a pretekoch nájdu záujemcovia na internetovej stránke mesta Dobšiná a na www.dobsinskykopec.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies