Pre požiar v areáli U.S.Steel začala polícia trestné stíhanie

NETKY.SK • 4 Marec 2017, 09:44 • 2 min
Pre požiar v areáli U.S.Steel začala polícia trestné stíhanie

KOŠICE – V súvislosti s utorkovým (28.2.) požiarom v areáli hutníckej spoločnosti U.S. Steel, ktorý spôsobil odhadované škody za 250.000 eur, začal policajný vyšetrovateľ trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia. TASR to dnes potvrdila košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

slovakia

left justify in out

K požiaru došlo v nočných hodinách z doposiaľ nezistených príčin v miestnosti velínu žíhacích pecí. V tom čase sa v miestnosti nenachádzala žiadna osoba.

 

V piatok (3.3.) prebiehala dodatočná obhliadka miesta za prítomnosti kriminalistických expertov Policajného zboru a pracovníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

 

"Bližšie okolnosti, ako aj presná príčina požiaru je predmetom ďalšieho vyšetrovania. Požiarom došlo k zhoreniu zariadenia miestnosti, škodu predbežne vyčíslili na 250.000 eur. Pri požiari nebol nikto zranený," uviedla Mésarová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies