Pre platformu je rozhodnutie SDKÚ o prezidentovi kľúčové

NETKY.SK • 17 December 2013, 17:06 • 2 min
Pre platformu je rozhodnutie SDKÚ o prezidentovi kľúčové

BRATISLAVA - Podľa Bugára buď SDKÚ-DS vie z toho, čo je, čo má vybrať, kto by bol najlepší a racionálne sa rozhoduje alebo navrhne nejakého kandidáta ako SMK, aby to pomohlo strane

slovakia

left justify in out

Z hľadiska Ľudovej platformy je podľa predsedu strany Most-Híd Bélu Bugára rozhodnutie SDKÚ-DS o prezidentskom kandidátovi kľúčové. Ako povedal Bugár v rozhovore pre agentúru SITA, každá reťaz je taká pevná ako jej najslabší článok a teda každá strana z tejto trojice prispieva k tomu, ako je vnímaná Ľudová platforma. “Pavol Frešo od začiatku tlačil na pílu. Tvrdil, že opodstatnenosť Ľudovej platformy potvrdí, ak budeme mať spoločného prezidentského kandidáta. Čakáme na nich. Naposledy hovorili o konci decembra, možno v januári. To je strašné,“ povedal Bugár.
Podľa Bugára buď SDKÚ-DS vie z toho, čo je, čo má vybrať, kto by bol najlepší a racionálne sa rozhoduje alebo navrhne nejakého kandidáta ako SMK, aby to pomohlo strane. Z hľadiska Ľudovej platformy je rozhodnutie SDKÚ-DS kľúčové. Ak takto má fungovať Ľudová platforma, potom to nemá význam. Ak jedna strana z trojice nevie zaujať stanovisko k prezidentskému kandidátovi, je to problém, ale nie platformy, ale tej strany, ktorá týmto spôsobom spochybňuje Ľudovú platformu,“ povedal Bugár s tým, že SDKÚ-DS nie je dostatočne rýchlym partnerom. 

Most-Híd a KDH podporujú od leta ako prezidentského kandidáta Pavla Hrušovského. SDKÚ-DS sa k nim zatiaľ nepridala. Rozhodnúť má v stredu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies