Pre piatkový summit bude v Bratislave obmedzený odvoz odpadu

NETKY.SK • 14 September 2016, 11:31 • 2 min
Pre piatkový summit bude v Bratislave obmedzený odvoz odpadu

BRATISLAVA – Odvoz odpadu v Bratislave bude v piatok (16.9.) obmedzený. Dôvodom sú bezpečnostné opatrenia počas summitu premiérov vlád a prezidentov členských krajín EÚ. TASR o tom informovala hovorkyňa mestskej spoločnosti Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) Beata Humeníková.

slovakia

left justify in out

Odpad bude podľa jej slov vo štvrtok 15. septembra odvezený podľa platného harmonogramu, pričom budú priebežne vykonávané aj odvozy za piatok. "V piatok sa vykoná len nočný odvoz zmesového komunálneho odpadu a zároveň sa zrealizujú nevyhnutné odvozy zmesového komunálneho odpadu z nemocníc," priblížila hovorkyňa. V sobotu 17. septembra sa zmesový komunálny odpad odvezie podľa harmonogramu a priebežne sa zrealizujú odvozy aj za piatok.

 

"Triedený odpad, plasty a papier, budú od štvrtka do nedele 18. septembra odvážané len v mestskej časti Staré Mesto, a to podľa platného nočného harmonogramu," priblížila Humeníková. Sklo bude vo štvrtok odvážané podľa harmonogramu. V sobotu sa zrealizuje jeho odvoz za piatok. Otváracie hodiny zberného dvora na Starej Ivanskej ceste zostanú nezmenené.

 

K pôvodnému režimu odvozu odpadu sa OLO vráti od pondelka 19. septembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies