Pre peniaze preliezol plot, kradli aj krupierky

NETKY.SK • 26 Október 2015, 12:00 • 2 min
Pre peniaze preliezol plot, kradli aj krupierky

BRATISLAVA/KOŠICE - Šesťdesiatnik preliezol plot a vlámal sa do rodinného domu v Pavlovciach nad Uhom. Zlodej rozbil okno a vliezol dnu. Z kabelky v skrini potom ukradol 2 500 eur. Poškodením okna spôsobil škodu 70 eur. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, Jána obvinili z krádeže a porušovania domovej slobody.

slovakia

left justify in out

Z krádeže sú obvinené aj tri krupierky (22, 31, 46) z Moldavy nad Bodvou. Podarená trojica využila nepozornosť 47-ročného muža, ktorý hral na automate, ukradli mu tikety s výhrami a vyplatili si ich. Okradnutému mužovi spôsobili škodu 300 eur.


V rukách polície skončili aj ich dvaja rodáci, ktorí zase majú na svedomí viacero krádeží v meste. Ako uviedol Szabó, 27-ročný Norbert a 21-ročný Michal na Kalvínskej ulici vykradli auto, kradli aj vo firme na Jiskrovej ulici a zavítali aj do pohostinstva na Hlavnej. Krádežou a poškodením spôsobili škody za takmer 4 300 eur. Stíhaní sú na slobode, hrozí im až dvojročný trest.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies