Pre Pacquiaa sú homosexuáli horší ako zvieratá

NETKY.SK • 16 Február 2016, 12:31 • 2 min
Pre Pacquiaa sú homosexuáli horší ako zvieratá

MANILA - Filipínsky boxerský fenomén Manny Pacquiao si pohneval komunitu homosexuálov a lesbičiek, keď o ľuďoch tejto orientácie vyhlásil, že sú horší ako zvieratá. Bývalý profesionálny majster sveta svojím vyhlásením prispel do koloritu kampane pred voľbami do filipínskeho senátu.

slovakia

left justify in out

"Poviem, aká je všeobecná mienka. Videli ste niekedy zvieratá, aby obcovali samec so samcom alebo samička so samičkou? Ak existujú takéto vzťahy medzi ľuďmi, potom sú horší ako zvieratá," vyhlásil 37-ročný senátor v diskusnej relácii miestnej televízie TV5. Jeho výrok sa stretol s ostrou kritikou v LGBT kruhoch, ale tá nič nezmenila na "Pac-Manovom" názore. "Radšej budem nasledovať príkazy Pána ako želania smrteľníkov," reagoval politik, pridal aj citát z Biblie a dodal: "Boh vás žehnaj. Všetkých vás milujem."


Pacquiao sa 9. apríla postaví do ringu prvýkrát od prehry s Floydom Mayweatherom (2. 5. 2015). V komplexe MGM Grand Garden Arena v nevadskom Las Vegas sa stretne s Američanom Timothym Bradleym, ktorý bude obhajovať opasok organizácie WBO vo welterovej hmotnostnej kategórii. Pre Filipínčana údajne pôjde o rozlúčku s profesionálnou kariérou, keďže kandiduje v májových voľbách a chce sa koncentrovať na politickú dráhu v rodnej krajine.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona