Pre opravu priecestia vylúčia na Račianskej radiále v Bratislave električky

NETKY.SK • 31 Október 2017, 11:05 • 2 min
Pre opravu priecestia vylúčia na Račianskej radiále v Bratislave električky

BRATISLAVA – Pre opravu električkového priecestia vylúčia v úseku Blumentál - Vozovňa Krasňany v hlavnom meste SR Bratislave premávku električiek. Priecestie budú obnovovať v úseku Pionierska-Račianska-Jarošova. Dotkne sa to liniek č. 3 a 5 v stredu 1. novembra, v sobotu 4. novembra a v nedeľu 5. novembra. Dopravný podnik Bratislava o tom informuje na svojej oficiálnej webovej stránke.

slovakia

left justify in out

Električka náhradnej dopravy s označením X3 bude premávať v úseku Rača - Vozovňa Krasňany. Autobus náhradnej dopravy s označením X3 bude cestujúcich voziť v úseku Vozovňa Krasňany – Blumentál.

 

Linka č. 3 do Rače nebude premávať, zhustený bude interval električkovej linky č. 1. Obojsmerne bude jazdiť linka č. 5 z Dúbravky v smere Saratovská, Karloveská, Nábr. arm. gen. Svobodu, tunel, Kapucínska, Obchodná a Radlinského. Pokračovať bude zastávkami Vazovova, Krížna, Trnavské mýto, Vajnorská a cieľ bude mať vo Vozovni Jurajov dvor.

Dopravný podnik tiež informuje, že pre Sviatok všetkých svätých, ktorý bude v stredu 1. novembra, posilnia mestskú hromadnú dopravu (MHD). “Pridáme zvláštne linky, na niektorých linkách zhustíme interval, plus pridáme väčšie vozidlá. Upozornil by som najmä na zvláštne linky, a to na linku X38 a X71, ktoré budú slúžiť na to, aby sa ľudia dostali na cintorín do Slávičieho údolia a z Hlavnej stanice na cintorín do Vrakune. Linka, ktorej sa týka zhustenie intervalu, je linka číslo 39, ktorá obsluhuje cintorín Slávičie údolie a linka 80, ktorá obsluhuje petržalský cintorín.

 

Zvýšenie kapacity sa bude týkať liniek číslo 37 a liniek číslo 50. Podrobnejšie informácie o linkách počas Dušičiek nájdu ľudia na internetovej stránke Dopravného podniku Bratislava,“ priblížil posilnenie MHD generálny riaditeľ Dopravného podniku Bratislava Milan Urban.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies