Pre opravu koľajníc počítajte z výlukou na trati Sekule – Veľké Leváre

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 13:01 • 2 min
Pre opravu koľajníc počítajte z výlukou na trati Sekule – Veľké Leváre

BRATISLAVA - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) realizujú v dňoch od 6. do 10. marca 2017 výluku v úseku Sekule – Veľké Leváre. V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku zrealizuje oprava koľajového lôžka koľaje technológiou celoprofilového čistenia štrkového lôžka, a to z dôvodu znečistenia štrkového lôžka.

slovakia

left justify in out

Keďže ide o dvojkoľajný medzistaničný úsek, prevádzka bude zabezpečovaná po nevylúčenej koľaji. Počas výlukovej činnosti bude v zmysle technologických postupov a predpisových ustanovení zavedené zníženie rýchlosti na 30 km/h, resp. 50 km/h. Uvedenou výlukou môže dôjsť k miernemu meškaniu vlakov.

 

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku udržiavacích opravných prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies