Pre opravu kanalizácie zmenia v Rači trasu autobusov

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 14:59 • 2 min
Pre opravu kanalizácie zmenia v Rači trasu autobusov

BRATISLAVA - Pre opravu kanalizácie na križovatke Koľajnej a Stolárskej ulice v bratislavskej Rači od pondelka 9. júna upravia trasy autobusov.

slovakia

left justify in out

Po zmenených trasách budú premávať autobusy č. 52, 56 a N56. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava na svojej internetovej stránke.

 

Autobusy linky č. 52 budú v smere Východné premávať medzi zastávkami Závadská a Pastierska po náhradnej trase cez Kubačovu a Hybešovu ulicu. Na obchádzkovej trase obslúžia zastávku MiÚ Rača i náhradné zastávky Hybešova a Ihrisková. Prvá z nich bude zriadená na začiatku Hybešovej ulice pri zastávke električiek, druhá na konci ulice pri Koľajnej. Od zastávky Pastierska na ulici Pri Šajbách pôjdu autobusy už po stálej trase. Autobusy č. 52 budú v smere Rača -Tbiliská premávať medzi zastávkami Pastierska a Závadská po obchádzkovej trase cez ulice Remeselnícka, Čachtická a Kubačova. Obslúžia náhradné zastávky Stolárska na Remeselníckej ulici, Hybešova - zastávka električiek v smere do mesta a MiÚ Rača na Kubačovej ulici. Počas dopravných obmedzení nebudú autobusy zastavovať na zastávkach Čachtická, Ihrisková a Stolárska na Stolárskej ulici. 

Autobusy č. 56 budú premávať od Zlatých pieskov po Studenú medzi zastávkami Nemecký kultúrny dom a Pastierska po rovnakej obchádzkovej trase ako linka č. 52. Na začiatku Hybešovej ulice obslúžia náhradnú zastávku Hybešova. Na trase Rača - Tbiliská budú autobusy premávať medzi zastávkami Pastierska a Nemecký kultúrny dom tiež po rovnakej trase ako linka č. 52. Od náhradnej zastávky Hybešova pôjdu autobusy cez ulicu Barónka po zastávku Nemecký kultúrny dom. Odtiaľ už budú autobusy premávať po svojej stálej trase. 

 

Na zmeny sa od pondelka 9. júna musia pripraviť aj cestujúci nočným spojom N56. Nočná linka bude od Zlatých pieskov premávať medzi zastávkami Bukovinská a Pastierska cez Hybešovu ulicu. V smere Rača - Hečkova budú autobusy premávať medzi zastávkami Pastierska a Bukovinská cez Remeselnícku ulicu, na ktorej obslúžia náhradnú zastávku Stolárska, zriadenú v tesnej blízkosti Žitnej ulice. 

 

Počas dopravných obmedzení nebudú uvedené autobusy zastavovať na zastávkach Trávna, Ihrisková a Stolárska na Stolárskej ulici. Dopravný podnik upozorňuje cestujúcich, že prestupovať z električiek 3 a 5 na autobusové linky 52 a 56 budú môcť na zastávke Hybešova. Uzol Čachtická - Detvianska totiž nebude týmito autobusovými linkami obsluhovaný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies