Pre Nigellu Lawson bol súd s asistentkami ponižujúci

NETKY.SK • 3 Január 2014, 13:19 • 2 min
Pre Nigellu Lawson bol súd s asistentkami ponižujúci

LONDÝN - Anglická televízna kuchárka a autorka kuchárskych kníh Nigella Lawson prehovorila po prvý raz od ukončenia súdneho procesu s bývalými asistentkami.

slovakia

left justify in out

V interview pre televíziu ABC kuchárska hviezda povedala, že bolo pre ňu ponižujúce, keď sa na verejnosť dostali skresľujúce informácie o jej živote. Lawson počas procesu obvinili zo závislosti od kokaínu. Pri svedeckej výpovedi kuchárka priznala, že drogu v minulosti párkrát užila, nikdy však nebola jej pravidelnou užívateľkou. Súd skončil oslobodením obvinených asistentiek. Za priznanie užívania drog Lawson nečelí žiadnemu vyšetrovaniu.

Lawson v rozhovore pre televíziu tiež uviedla, že jej jedinou túžbou bolo chrániť svoje deti. "Nie vždy to však bolo možné," skonštatovala. Po ťažkom roku vraj prežila veľmi pekné Vianoce a nepríjemné skúsenosti chce čím skôr hodiť za hlavu. "Sú ľudia, ktorí prežívajú príšernejšie veci a upínať sa na ne by bola sebaľútosť," vyhlásila Lawson. 

Nigella Lawson, dcéra bývalého britského ministra financií Nigela Lawsona, sa stala populárnou vďaka televíznym šou o varení i kuchárskym knihám. Za Saatchiho sa vydala v roku 2003 po tom, ako jej bývalý manžel John Diamond podľahol rakovine hrtana. Z prvého manželstva má dve deti, dcéru Cosimu a syna Bruna. So Saatchim sa Lawson rozviedla v júli po desiatich rokoch manželstva. Rozvodu predchádzalo zverejnenie fotografií, na ktorých Saatchi držal Lawson pod krkom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies