Pre Nielsena sa šampionát skončil, tresty pre Nórov

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 12:49 • 2 min
Pre Nielsena sa šampionát skončil, tresty pre Nórov

ŠTOKHOLM - Hokejovej reprezentácii Nórska budú v utorkovom zápase proti Kanade na majstrovstvách sveta v Štokholme chýbať pre disciplinárne tresty Ole-Kristian Tollefsen a Marius Holtet. Suspendovala ich disciplinárna komisia šampionátu za incidenty v nedeľňajšom zápase proti Dánsku (3:2).

slovakia

left justify in out

Tollefsen narazil v 15. min duelu tvrdo na mantinel Mikkela Boedkera, za čo od hlavných arbitrov inkasoval dvojminútový trest. Dánsky hokejista si ľahko zranil stehno. V 26. min poslal Holtet tvrdo na mantinel Daniela Nielsena. Rovnako ako spoluhráč, aj on si odpykal dvojminútový trest. Vedenie dánskej výpravy už informovalo, že Nielsen má zranené rameno a do šampionátu by už nemal zasiahnuť. 

Disciplinárna komisia zákroky prehodnotila prostredníctvom videa a rozhodla o suspendáciách. Informáciu priniesol web IIHF.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona