Pre nemecké úrady je Matthäus mŕtvy

NETKY.SK • 10 Október 2013, 14:56 • 2 min
Pre nemecké úrady je Matthäus mŕtvy

BERLÍN - Kapitán nemeckých futbalových majstrov sveta z roku 1990 Lothar Matthäus podľa úradov nie je medzi živými. Pečiatkou "zosnulý" označili súdnu korešpondenciu, ktorá nezastihla adresáta. Záležitosť sa týkala výživného pre jednu z bývalých manželiek exfutbalistu. Päťdesiatdvaročný Matthäus má momentálne trvalý pobyt v Maďarsku, zásielka pochádzala z mníchovského súdu.

slovakia

left justify in out

"Nehoráznosť! Každý predsa dobre vie, že žijem, objavujem sa v televízii aj na trávniku," citoval denník Bild Matthäusa rozčerteného neinformovanosťou úradov.

Lothar Matthäus má za sebou úspešnú hráčsku kariéru ovenčenú titulom majstra sveta z roku 1990, siedmimi bundesligovými titulmi s Bayernom Mníchov a jedným zo Serie A s Interom Miláno. Má tiež Zlatú loptu časopisu France Football za rok 1990 a v tej istej sezóne ho vyhlásila FIFA za najlepšieho hráča sveta.

Na trénerskej lavičke sa mu darí menej, skúšal to na klubovej (Rapid Viedeň, Partizan Belehrad, Atlético Paranaense, Red Bull Salzburg, Maccabi Netanya) aj reprezentačnej (Maďarsko, Bulharsko) úrovni.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona