Pre Mourinha nie je príchod Cristiana Ronalda témou

NETKY.SK • 13 September 2014, 08:53 • 2 min
Pre Mourinha nie je príchod Cristiana Ronalda témou

LONDÝN - Fanúšikovia futbalovej Chelsea môžu podľa trénera Josého Mourinha zabudnúť na mediálne avizovaný príchod Cristiana Ronalda.

slovakia

left justify in out

Podľa viacerých médií mala zamieriť portugalská hviezda v niektorom z ďalších prestupových období z Realu Madrid na Stamford Bridge, kde by sa stretla so svojim bývalým trénerom a zároveň krajanom Josém Mourinhom. Ronaldo by sa nebránil návratu do Premier League a Chelsea či jeho bývalý zamestnávateľ Manchester United by boli najpravdepodobnejšími destináciami.

 

"Zabudnite na túto tému. Analyzoval som našu transferovú situáciu a náš tím urobil skvelú prácu v tomto smere," povedal podľa The Times Mourinho. Bronzový tím poslednej sezóny anglickej ligy počas leta posilnili Cesc Fábregas a Diego Costa, z kádra odišli Dávid Luiz a Romelu Lukaku. Dvadsaťdeväťročný Portugalčan Cristiano Ronaldo má na pôsobenie v Manchestri United v rokoch 2003 až 2009 príjemné spomienky a jedného dňa by na ne rád nadviazal. Nevylučuje však ani iný klub Premier League. V roku 2009 odišiel z Old Traffordu na Štadión Santiaga Bernabéua za 94 miliónov eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies