Pre Meszároša sa sezóna možno predčasne skončila

NETKY.SK • 28 Marec 2013, 09:45 • 2 min
Pre Meszároša sa sezóna možno predčasne skončila

PHILADELPHIA - Pre slovenského hokejového obrancu Andreja Meszároša sa sezóna možno predčasne skončila. Dvadsaťsedemročný zadák bude dlhšiu dobu mimo hry, keďže sa mu obnovilo zranenie ľavého ramena.

slovakia

left justify in out

Pre podobné, možno aj rovnaké zranenie pauzoval už od 24. januára do 9. marca. Po návrate nastúpil na sedem stretnutí, v závere tretej tretiny utorňajšieho duelu s New York Rangers však odchádzal po tvrdom náraze na mantinel z ľadu s bolesťami a stredajšie vyšetrenia zlú predtuchu potvrdili. Ľavé rameno mu operovali už v roku 2009, pri predchádzajúcom zranení nebol zákrok potrebný.

Meszároš v minulosti odohral 298 zápasov v NHL bez prerušenia, potom ho začali prenasledovať zdravotné problémy. Vlani v marci sa podrobil operácii chrbta a vrátil sa na jeden duel play-off, potom si v letnej príprave potrhal achilovku a prišli ďalšie problémy s ľavým ramenom. V ostatných dvoch rokoch aj vinou zranení odohral celkovo 73 zápasov. Vedenie Flyers už zaradilo Meszároša na listinu zranených hráčov a na jeho miesto povolalo z farmy v Adirondacku z AHL Erika Gustafssona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies