Pre malého psa si prišlo policajné komando

NETKY.SK • 26 August 2017, 09:39 • 2 min
Pre malého psa si prišlo policajné komando

LONDÝN - Dôchodkyňu Claudiu Settimo-Boviovú (73) prekvapilo sedem policajtov, ktorí prišli pre jej desaťročného psa. Podľa Daily Mail pes napadol poštára, ktorý priniesol dôchodkyni zásielku a spôsobil mu ľahké zranenie.

slovakia

left justify in out

Settimo-Boviová povedala, že k domu prišlo päť policajných vozidiel. Nevedela, čo sa deje. Nakoniec sa ukázalo, že polícia prišla pre psa menom Alfie. "Zaobchádzali so mnou ako s kriminálnikom. Môj pes nie je zlý. Nie je to rotvajler, ale malý jorkšír. Žijem sama a vždy sa ma snaží chrániť."

 

Polícia mala nahlásené, že ide o border kóliu alebo podobného psa. Keď prišli policajti pre "nebezpečného" psa, boli veľmi prekvapení. "Je to hrozné, pretože Alfie má desať rokov. Nikdy sme neboli oddelení. Pravdepodobne si myslí, že som ho opustila. Nezaslúži si to," povedal Settimo-Boviová.

 

Keď poštár priniesol dôchodkyni zásielku povedala mu, aby ju nechal za dverami. O  niekoľko minút neskôr vyšla von a on stál pri poštárskom aute. To využil Alfie a rozbehol sa k nemu. Poštár začal následne strašne kričať a vykrikoval, že ho ten pes zabije.

 

Po chvíli sa doručovateľ zvalil na zem a jeden zo susedov vzal malého psíka do náručia. Podľa všetkého mal "napadnutý" muž malý škrabanec na bruchu. Sused ho odviezol do nemocnice pretože bol stále veľmi rozrušený.

 

Druhý sused, ktorý všetko videl trvdí, že poštár si škrabanec spôsobil sám ako sa zvalil na zem a Alfie sa ho ani nedotkol.

 

Hovorca londýnskej polície uviedol, že pes je teraz v útulku. Jeho správanie posúdi odborník, ktorý potom určí, aké ďalšie kroky budú potrebné.

 

Majiteľka nemôže svojho dlhoročného spoločníka vidieť až pokým sa nevypočujú prítomní svedkovia.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona