Pre Kerry Washington môžu mať alergické reakcie fatálne následky

NETKY.SK • 7 September 2013, 17:25 • 2 min
 Pre Kerry Washington môžu mať alergické reakcie fatálne následky

BRATISLAVA - Tridsaťšesťročná herečka preto so sebou neustále nosí adrenalínovú injekciu, ktorá jej raz môže zachrániť život.

slovakia

left justify in out

Americká herečka Kerry Washington trpí alergiami na jedlo, ktoré pre ňu môžu mať smrteľné následky. Preto musí so sebou stále nosiť adrenalínovú injekciu, ktorá jej prípadnú alergickú reakciu pomôže odvrátiť. "Veľa ľudí netuší, že so sebou všade nosím túto injekciu. Mám viacero alergií na jedlo, smrteľných alergií, čo znamená, že keby som tie veci zjedla, mohla by som zomrieť niekde v nemocnici. Nie je to sexi, ale otvorene hovorím, že tú injekciu mám v kabelke," vysvetlila 36-ročná herečka v rozhovore pre portál E! News.

Kerry Washington je momentálne hlavnou hviezdou seriálu Scandal (2012) z dielne Shondy Rimes. Ukázala sa aj vo filmoch Svet podľa Lelanda (2003), Ľudská škvrna (2003), Ring voľný (2004), Ray (2004), Pán a pani Smithovci (2005), Fantastická štvorka (2005), Posledný škótsky kráľ (2006), Fantastická štvorka a Silver Surfer (2007), Nebezpečný sused (2008) či Divoký Django (2012). Washington sa 24. júna vydala za hráča amerického futbalu Nnamdiho Asomughu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies