Pre kalamitu museli uzavrieť niekoľko bankových pobočiek

NETKY.SK • 15 Marec 2013, 14:08 • 2 min
Pre kalamitu museli uzavrieť niekoľko bankových pobočiek

BRATISLAVA - Snehová kalamita dnes ovplyvnila nielen dopravu, ale aj riadny chod niektorých inštitúcií. Slovenská sporiteľňa nemohla otvoriť osem svojich obchodných miest v rôznych regiónoch Slovenska.

slovakia

left justify in out

"Dôvodom boli kalamitné poveternostné podmienky, pre ktoré buď nefunguje dodávka elektrickej energie, alebo sa zamestnanci nedostali do zamestnania," informoval hovorca Slovenskej sporiteľne Štefan Frimmer.

Konkrétne išlo o pobočky v mestách Čierna nad Tisou, Kráľovský Chlmec, Strážske, Kapušany, Michal na Ostrove, Lehnice, Bátorové Kosihy a Zemianska Olča. Väčšina z 297 obchodných miest však funguje v štandardnom režime.

Počasie skomplikovalo prácu aj pobočkám VÚB v Slovenskej Ľupči, Bardejove, v Kráľovskom Chlmci a v Sečovciach. Aj v týchto prípadoch bola dôvodom prerušená dodávka elektriny alebo dopravná situácia.

Tatra banka zatiaľ podobné prípady neeviduje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies