Pre Jennifer Lopez je najvyššou prioritou materstvo

NETKY.SK • 28 Júl 2012, 12:33 • 2 min
 Pre Jennifer Lopez je najvyššou prioritou materstvo

Pre Jennifer Lopez je najvyššou prioritou materstvo - Celebrity Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez materstvo kladie na prvé miesto svojho rebríčka hodnôt. Prezradila to v rozhovore pre MTV News, keď odpovedala na otázku, ktorá stránka jej života j

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez materstvo kladie na prvé miesto svojho rebríčka hodnôt. Prezradila to v rozhovore pre MTV News, keď odpovedala na otázku, ktorá stránka jej života jej robí najväčšiu radosť. "Byť mamičkou. Je to jediná vec, ktorú jednoducho nechcete pokaziť. Všetko ostatné sa vám nemusí podariť a znovu sa pozbierate, ale toto nie," povedala. "Deti sú pre vás také vzácne a všetko v živote robia lepším. Ja sa vďaka nim cítim lepšie každý jeden deň. Materstvo je určite tou najdôležitejšou vecou zo všetkých," dodala matka dvojčiat Emme a Maxa.

Štyridsaťtriročná Lopez svoj prvý album On the 6 vydala v roku 1999. Nasledujúca štúdiovka J.Lo (2001) obsadila prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200 a nahrávky This Is Me... Then (2002) a Rebirth (2005) sa dostali na druhé miesto. Odvtedy nahrala ešte tri štúdiové albumy, pričom ten zatiaľ posledný s názvom Love? uviedla na trh vlani a predstavila trojicu singlov - On the Floor, I'm Into You a Papi. Na konte má desiatky ďalších hitov ako If You Had My Love, Waiting for Tonight, Love Don't Cost a Thing, Ain't It Funny, I'm Real, Jenny from the Block či All I Have.

Lopez si zahrala napríklad v snímkach Jack (1996), Selena (1997), Anakonda (1997), Cela (2000), Svadby podľa Mary (2001), Kráska z Manhattanu (2002), Dosť! (2002), Žiť po svojom (2005), Diabolská svokra (2005) alebo Záložný plán (2010). V slovenských kinách momentálne premietajú snímku Ako porodiť a nezblázniť sa. Hviezda bola v minulosti vydatá za čašníka Ojaniho Noa (1997-1998) a tanečníka Crisa Judda (2001-2002). V júli 2011 ohlásila koniec sedemročného manželstva s Marcom Anthonym, ktorému v roku 2008 porodila dvojčatá Emme a Maxa. Má za sebou i vzťahy s rapperom Puffom Daddym či hercom Benom Affleckom, s ktorým bola aj zasnúbená, a momentálne chodí s tanečníkom Casperom Smartom.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies